TARIEVEN

De begeleiding van Progress your PhD is persoonlijk, vertrouwelijk en wordt volledig afgestemd op wie jij bent en wat jij nodig hebt.

Progress your PhD:

♦ hanteert een vast uurtarief: prijs in overleg

♦ begeleidt een-op-een: op basis van persoonlijke en schriftelijke sessies.

♦ biedt maatwerk: een sessie wordt ingevuld op basis van jouw persoonlijke behoeften en wensen.

 

Bij Progress your PhD vinden wij het belangrijk dat jij je vrij voelt. Daarom:

♦ kun jij zowel één als meerdere sessies afnemen.

♦ kun jij op elk moment tijdens het promotietraject begeleiding krijgen.

♦ is het mogelijk om zowel per individuele als voor meerdere sessies te betalen.

mijn Phd thesis

Daarbij krijg je toegang tot het beveiligde gedeelte van de website (“mijn PhD thesis”). Hier kun je nog veel meer informatie vinden over het PhD proces, je academische (of toekomstige) carrière en persoonlijke ontwikkeling. Ook krijg je daarin een eigen gedeelte met persoonlijke tips en met ruimte om bijvoorbeeld een back-up van je thesis op te slaan.

shut up & write

Ook kun je gebruik maken van de “Shut up & write” ochtenden van Progress your PhD. Tijdens deze ochtenden kun je, aan de hand van de pomodoro techniek, drie uur lang intensief werken aan je thesis. Het voordeel van deze ochtenden is dat je er 1) niet alleen voor staat en 2) dingen waar je tegenaan loopt direct kunt bespreken met Progress your PhD of mede promovendi. Op deze manier krijg je een extra stok achter de deur, ontstaat er structuur én krijg je schrijfconditie. Zo zul je zien dat het schrijven steeds beter gaat!

Tip! Mogelijk zijn de kosten aftrekbaar als studiekosten. Meer informatie hierover kun je vinden op de site van de Belastingdienst.